Saimaannorppa on maailman uhanalaisin hylje. Niitä ei elä missään muualla kuin Suomen Saimaalla, ja ne ovat välittömässä vaarassa kuolla sukupuuttoon. Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, joka on aktiivisesti mukana saimaannorpan suojelutyössä.

Tue Suomen Luonnonsuojeluliiton toimintaa saimaannorpan säilyttämiseksi lahjoittamalla panttipullosi ja -tölkkisi hyvään tarkoitukseen!

Näin autat:

  1. Lataa Canit omasta sovelluskaupastasi (Android & iOS).
  2. Aktivoi canpanja-koodi: NORPPA
  3. Tee myynti-ilmoitus ja kerro kuinka monta pullopussillista luovutat Suomen Luonnonsuojeluliiton toiminnan tukemiseen.
  4. Saat myynti-ilmoituksellesi ostopyyntöjä. Valitse niistä, kuka tulee hakemaan pullot luotasi.
  5. Kun hakija tulee luoksesi, vahvista kauppa sovelluksessa yhdessä hakijan kanssa.

Canit siirtää Suomen Luonnonsuojeluliiton saimaannorpan hyväksi tehtävälle työlle osuuden kaupasta riippumatta siitä, kuka tulee hakemaan pullot luotasi. Riittää, että sinulla on NORPPA-koodi aktiivisena kun vahvistatte kaupan yhdessä hakijan kanssa. 

Kaupanvahvistuksen yhteydessä Canit siirtää Suomen Luonnonsuojeluliitolle sekä sinun sekä Canitin osuuden pullokaupoista (yhteensä siis 50% panttien arvosta). Jos esimerkiksi luovutat kolme täyttä pullopussillista, Canit tukee Suomen Luonnonsuojeluliiton saimaannorpan suojelutyötä yhteensä 5,26 €:lla. 

Lataa Canit

Lue tarkemmin Suomen Luonnonsuojeluliiton toiminnasta ja saavutuksista saimaannorppien hyväksi.

Canit, Suomen Luonnonsuojeluliitto ja saimaannorpat kiittävät tuestasi!