Canit tarjoaa seuroille, luokille, joukkueille ja ryhmille helpon tavan hankkia varoja ihmisten tyhjillä panttipulloilla. Varainkeruun aloittaminen on helppoa ja nopeaa eikä maksa teille missään vaiheessa mitään.

Canit varainhankinnassa teidän ei tarvitse tilata ja myydä tuotteita, ottaa ennakkotilauksia, organisoida kuljetuksia ja varastointia tai laskea ja tilittää rahoja. Me emme myöskään lähetä teille laskuja missään vaiheessa, vaan me maksamme yhteistyöstämme teille!

Canit-sovelluksen avulla käyttäjät voivat myydä panttipullonsa pois ja lahjoittaa oman osuutensa pullopanteista teidän ryhmällenne. Näin myyjä pääsee eroon pullopusseistaan ilman, että hänen täytyy itse viedä pulloja kauppaan. Lisäksi hän tukee samalla ryhmäänne panttirahoillaan. Myyjä luovuttaa oman osuutensa teille riippumatta siitä, kuka pullot ostaa, joten teidän ryhmänne jäsenten ei tarvitse toimia ostajina.

Näin Canit varainhankinta toimii

1. Saatte käyttöönne yksilöllisen koodin

Teemme ryhmällenne yksilöllisen canpanja-koodin. Tunnistamme teille kuuluvat pullokaupat koodin aktivointien perusteella ja maksamme teille palkkion toteutuneiden tulosten mukaan.

Saatte myös oman nettisivun canit.fi -sivustolle sekä kätevän linkin, joka vie käyttäjät suoraan sovelluskauppaan ja sieltä koodinne aktivoimiseen.

2. Kertokaa kampanjastanne omissa kanavissanne.

Kertokaa omissa kanavissanne, että olette keräämässä rahaa Canit-sovelluksen kautta. Kampanjanne markkinoinnissa kannattaa hyödyntää:

  • Sosiaalinen media
  • Omat sähköpostilistat ja muut sisäiset kanavat
  • Kokoukset, tapahtumat ja vanhempainillat
  • Kauppojen ilmoitustaulut
  • Printattavat flyerit naapuruston postiluukkuihin
Pullojen palauttaminen - valitse ostaja

3. Käyttäjät aktivoivat teidän koodinne ja tekevät myynti-ilmoituksen.

Markkinointikampanjanne tavoittamat käyttäjät

  1. Lataavat Canit-sovelluksen.
  2. Aktivoivat teidän koodinne.
  3. Tekevät tyhjistä pulloistaan myynti-ilmoituksen.

Käyttäjän ei tarvitse tietää pullojen tarkkaa lukumäärää. Myyjä ilmoittaa vain pullopussien määrän, joihin tyhjät pullot ja tölkit on pakattu.

 

Vahvista kauppa

4. Kun pullokaupat toteutuvat, Canit siirtää myyjän osuuden pullopanteista teille.

Kun pullokaupat toteutuvat ja pullopussit vaihtavat omistajaa, Canit siirtää automaattisesti myyjän osuuden pullopanteista teidän ryhmällenne. Ostaja vie pullot kauppaan ja saa pitää panttirahat itsellään.

Ryhmänne jäsenten ei tarvitse toimia ostajina, vaan saatte myyjän osuuden pullopanteista riippumatta siitä kuka pullot ostaa. Riittää kun myyjällä on teidän koodinne aktiivisena kaupantekohetkellä.

Lue tarkemmin, miten pullojen myyminen ja ostaminen Canit-sovelluksessa toimii.